امروز چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۷ شما در هستید.
به سایت خوش آمدید.
  • آخرين آهنگ ها
  • آخرين آلبوم ها
  • آخرين سريال ها
  • آخرین فیلم ها
  • آخرین موزیک ویدیو ها

آموزش کامل و قدم به قدم طرز پخت و تهیه کیک تولد ساده خانگی + درست کردن خامه کیک

همه ما دوست داریم روز تولد عزیزانمون را جشن بگیریم و برای هر جشن تولد فراموش نشندنی باید کلی تدارکات بببینیم یکی از تدارکات تهیه کیک تولد است که اکثرا همه این روزا کیک تولد رو از بیرون میخرن ولی کد بانو هایی هم هستن که دوست دارند کیک تولد مراسم شون رو خودشون تهیه کنند برای همین ما در پارلین تصمیم گرفتم آموزش کامل طرز پخت کیک تولد را برای شما بنویسیم البته مدل هایی هم برای تزیین کیک های تولدتون میزارم که هر کدام را پسندید فقط با کمی خلاقیت میتوانید طراحی اش کنید

بقیه در ادامه مطلب

مواد لازم برای کیک تولد :

آرد : ۲۰۰ گرم بکینگ پودر : ۱۰ گرم شکر : ۱۵۰ گرم وانیل : ۵ گرم تخم مرغ : ۴ عدد آب یا آب کمپوت : ۴ قاشق غذاخوری

کیک تولد

آموزش کامل طرز تهیه کیک تولد :

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روشن کنید ابتدا تخم مرغ را کمی میزنیم که زرده با سفیده مخلوط شود. بعد از آن شکر و وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کرده و با همزن دستی یا برقی کمی می زنیم آب یا آب کمپوتی را به مواد بالا اضافه کرده و سپس آرد و بکینگ پودر را با هم در ظرفی جداگانه مخلوط میکنیم و بعد از آن کم کم به مواد بالا اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم. قالب را چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مايه كيك را در قالب ۲۸ سانتی متری گرد ميريزيم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ سانتی گراد یا ۳۴۷ درجه فارنهایت و طبقه وسط. توجه کنید در حین پختن به هیچ وجه در فر را باز نکنید چون پف کیک میخوابد. در آخر یک چنگال یا چاقو را در کیک فرو کنید اگر چیزی به کیک نچسبد یعنی کیک تولد شما پخته است.

کیک تولد

اکثرا ما دوست داریم روی کیک تولد خودمون رو با خامه تزیین کنیم برای همین تصمیم گرفتیم آموزش طرز تهیه خامه کیک تولد را برای شما بنویسیم :

مواد لازم برای تهیه خامه کیک تولد :

پودرقند= به مقدار لازم،خود من ۴۰۰ گرم استفاده کردم خامه= ۶ بسته ۲۰۰ گرمی وانیل=هر بسته ۲۰۰ گرمی خامه،یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

کیک تولد

آموزش طرز تهیه و درست کردن خامه کیک تولد :

برای تهیه ی خامه کیک تولد،خامه, پودرقند,سفت کننده خامه و وانیل را در ظرفی ریخته و با همزن برقی ۳ تا ۴ دقیقه میزنیم و بعد از آن در یخچال به مدت ۱ تا ۲ ساعت میگذاریم و در پرف خامه را هم میگذاریم،تا خنک شود و بعد از آن از یخچال خارج میکنیم و با دور تند میزنیم تا خامه سفت شود (اگر خامه را زیاد بزنید زود میبرد و تبدیل به کره میشود)تا خامه سفت شود،طوری که روی خامه خطهای همزن بیفتد.یا خامه را از قبل بگذارید در یخچال تا خنک شود و بعد با سفت کننده خامه و وانیل مخلوط کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرید تقریبا ۵ تا ۶ دقیقه.

در ادامه مدل های بسیار جالب کیک تولد خانگی برای ایده گرفتن شما آماده کرده ایم که عکس این مدل ها را می بینید :

 کیک تولد

مدل کلیک تولد بسیار زیبا و ساده, طرز تهیه کیک تولد خانگی

کیک تولد

عکس انواع مدل جدید کیک تولد, آموزش درست کردن کیک تولد خونگی

    کیک تولد

آموزش طرز تهیه کیک تولد خانگی ساده, آموزش درست کردن خامه , مدل کیک تولد

برای دیدن سایر مدل های کیک تولد کلیک کنید

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 138 پست

مطالب مشابه

برچسب ها

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها