امروز شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ شما در هستید.
به سایت خوش آمدید.
  • آخرين آهنگ ها
  • آخرين آلبوم ها
  • آخرين سريال ها
  • آخرین فیلم ها
  • آخرین موزیک ویدیو ها

روش تازه نگه داشتن میوه و سبزیجات

مطالب خواندنی , مطالب خواندنی جدید , مطالب خواندنی جالب , مطالب علمی , دانستنی , دانستنی جدید , مطالب جدید , مقاله علمی , میوه و سبزیجات , تازه نگه داشتن سبزیجات, روش نگه داری میوه , تازه نگه داشتن میوه

بقیه در ادامه مطلب

 مطالب خواندنی : میوه و سبزیجات پرخاصیت ترین خوراکی ها هستند که نگهداری آنها ترفند خاصی دارد. اگر شما هم می خواهید میوه و سبزیجات را تازه نگهداری کنید این ترفندها را بیاموزید.

بهترین جای نگهداری از این مواد غذایی، یخچال یا جای خنک و تاریک مثل انباری و زیرزمین است. به عنوان مثال، اسفناج پس از دو روز نگهداری در یخچال ، یک‌سوم و در دمای محیط، ۸۰ درصد ویتامین‌ خود را از دست می‌دهد.

نگهداری مواد غذایی در یخچال ، بهترین راه حفظ مواد مغذی آنهاست. دمای پایین، مواد غذایی را تازه نگه می‌دارد، سرعت رشد میکروب‌های خطرناک را به تأخیر می‌اندازد و اجازه نمی‌دهد خواص آنها از بین برود. دمای مناسب یخچال ۵ درجه سانتیگراد و طبقه میانی آن است.

توجه داشته باشید، دما در همه قسمت های یخچال یکسان نیست. از این رو با قرار دادن مواد غذایی در طبقات مختلف می‌توانید به مطلوب ترین شکل ممکن از مواد غذایی تان نگهداری کنید.

کشوهای پایینی با دمای ۱۰ درجه سانتی‌گراد، مخصوص نگهداری میوه و سبزی است‌. توجه داشته باشید، خنک‌ترین قسمت یخچال طبقه پایین، روی کشوی مربوط به میوه و سبزیجات است که دو درجه سانتی‌گراد دما دارد.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 138 پست

مطالب مشابه

  1. اس ام اس عاشقانه و احساسی
  2. واژینوپلاستی جدیدترین روش جراحی زیبایی زنان
  3. بک لینک برای سایت تفریحی
  4. کفپوش ساختمانی مناسب کدام است؟
  5. بیوگرافی حسین محب اهری

برچسب ها

ارسال دیدگاه


به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.

برچسب ها